Знам’янський район
Влада / Суспільство

Дороги і доріжки

Дороги і доріжки
За календарем - останній тиждень жовтня. Втім, незважаючи на перші нічні приморозки, погода ще дозволяє комунальним службам виконувати в місті ремонтні роботи. Що ж було зроблено минулими днями?
Біля «Ощадбанку»

Майданчик біля стоматологічної поліклініки і офісного приміщення «Ощадбанку» після дощів зазвичай перетворювався на суцільну калюжу. Ті, хто намагався за такої погоди дістатися до банкомату, знають, які «брудні перешкоди» їм доводилося долати. Минулого тижня цю територію заасфальтували.

Збулася мрія

Невеличка територія навпроти церкви св. мчц Тетяни по вулиці В.Голого.

Дороги і доріжки

Минулої середи її теж було заасфальтовано. Парафіяни Наталя Борисівна, Катерина Євгенівна (вони прибирали у церкві, коли тривали ремонтні роботи), розповідали: - Настоятель храму о.Андрій (Подлєсний) звертався з проханням до міського голови Сергія Філіпенка стосовно ремонту дорожнього покриття біля церкви. І ось наша мрія збулася! Щосуботи навколо храму проходять хресні ходи. Тепер люди матимуть можливість пройти нормальною дорогою. Та й до церкви можна буде зайти, не забруднивши взуття. Дякуємо міському голові і всім, хто допомагав вирішити питання ремонту прилеглої території!

З новою огрожею

Вулиця Гагаріна, 27. Кілька днів тому тут обладнали нову металеву огорожу. – Роботи виконано за кошти міського бюджету, - інформує головний інженер КП «Комбінат комунальних послуг» Олег Чернявський. – Триває зараз (на час нашої розмови) й ремонт першого під’їзду у будинку №34 по вулиці Героїв Крут (Луначарського).

Дороги і доріжки

Його виконують на умовах співфінансування. В інших багатоповерхових будинках проводимо остіклення вікон, ремонт дверей у під’їздах. На південній частині міста тривають інші роботи: розчищають узбіччя проїжджої частини по вулиці Соборній (колишня Петровського). На кожен день (місяць) у нас складено план робіт по місту. Тож, працюємо за графіком.

"ВК" у PDF