Новгородківський район
Влада / Суспільство

Вшанували захисників України

Вшанували захисників України
З святами – Днями захисника Вітчизни та українського козацтва і Покрови Пресвятої Богородиці привітали прихожан у храмі голова районної державної адміністрації Андрій Кочерга, голова районної ради Олександр Горбенко, селищний голова Олександр Сириця, начальник відділення забезпечення районного військового комісаріату, підполковник Сергій Левицький.
Вони дякували воїнам-землякам, які не шкодуючи сил і здоров’я, проявляють мужність і витримку, виборюють право нашого народу на свободу, людську гідність та щасливе життя на рідній землі, побажали здоров’я і довголіття ветеранам, успішної служби солдатам і офіцерам.

Близько сорока учасників бойових дій Новгородківщини отримали з рук керівництва району та селища почесні грамоти та відзнаки районної державної адміністрації і районної ради, селищної та сільських рад.

Вітання зі святами від народного депутата України Олеся Довгого зачитала учасникам АТО та присутнім у храмі представник депутата Ніна Грязнова.

Цього ж дня квіти вдячності від земляків, учасників бойових дій лягли до братської могили загиблих в Другій світовій війні, барельєфів воїнів-інтернаціоналістів та пам’ятників загиблих воїнів АТО. Присутні пом’янули хвилиною мовчання загиблих за свободу земляків.

"ВК" у PDF