---
Влада

В облдержадміністрації відпрацьовують пріоритетні проекти на 2017 рік

В облдержадміністрації відпрацьовують пріоритетні проекти на 2017 рік
Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко провів засідання за участі членів регіональної комісії з підготовки, оцінки та відбору інвестиційних проектів та програм, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.
Сергій Коваленко повідомив про новий склад конкурсної комісії, до якої увійшло 30% представників громадських організацій. Посадовець також зазначив, що за результатами публічних закупівель по об'єктах, проведення робіт на яких фінансується з Державного фонду регіонального розвитку у 2016 році, вдалося зекономити 1 мільйон 174 тисячі гривень. Згідно із процедурою, зазначені кошти можливо перерозподілити на інші об'єкти цього ж року.

Під час засідання також обговорили пріоритетні проекти, які заплановано реалізувати у 2017 році (у галузях освіти, ЖКГ, культури, охорони здоров'я). Представники громадськості підтримали наміри облдержадміністрації щодо попередньо відібраних 76 проектів на загальну суму 247,3 мільйона гривень. Проте, остаточний перелік об'єктів буде сформовано регіональною комісією після доведення області індикативного показника (фінансового ресурсу). Кошти для реалізації проектів за рахунок Державного фонду регіонального розвитку щороку передбачаються у Державному бюджеті країни.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF