Знам’янський район
Влада

Чергове засідання клубу «Діалог»

Чергове засідання клубу «Діалог»
Відбулося чергове засідання клубу «Діалог» (колишніх ветеранів - керівників) на базі КП "Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня " Кіровоградської обласної ради.
В роботі клубу взяли участь: міський голова Філіпенко С.І., перший заступник міського голови Загородня В.Г., начальник відділу інформаційної діяльності Зіньковська І.В., голова міської організації ветеранів України Бабійчук Г.О., керівник клубу «Діалог» Василашко М.І.

Керівник КП "Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня " Кіровоградської обласної ради Джулай В.О. та його заступник Пускай Н.Б. організували екскурсію по закладу та розповіли про новітні методики в здійсненні лікування хворих та зупинилися на можливостях придбання путівок, курсівок їх вартості і результативності після проведених процедур.

Враження від побаченого не можна пережати словами. Тому і не дивно, що під час екскурсії члени клубу «Діалог» неодноразово підкреслювали, що наша бальнеологічна лікарня мало в чому поступається іншим санаторіям України подібного профілю.

Чергове засідання клубу «Діалог»

Також під час спілкування з міським головою, ветерани озвучили пропозицію щодо збільшення витрат для придбання курсівок для ветеранів праці м. Знам’янка, смт Знам’янка Друга та с. Водяне. На що Сергій Іванович відповів, що дана пропозиція буде розглянута під час формування міського бюджету на 2017 рік.

На згадку про зустріч учасники екскурсії зробили спільне фото та хвилиною мовчання вшанували колишнього головного лікаря Знам’янської обласної бальнеологічної лікарні Шандру Г.В.

"ВК" у PDF