Знам’янський район
Влада

У Знам'янській райдержадміністрації готуються до Дня захисника України

У Знам'янській райдержадміністрації готуються до Дня захисника України
З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу указом Президента України від 14 жовтня 2014 року № 806 встановлено щорічно 14 жовтня відзначати День захисника України.
Петро Порошенко у своєму виступі під час військового параду в м. Києві 24 серпня 2014 року відзначив: «В багатому на подвиги літописі українського воїнства безліч битв і дат, гідних стати Днем захисника Вітчизни. Я наголошую, Україна більше ніколи не відзначатиме це свято за військово-історичним календарем сусідньої країни. Ми будемо шанувати захисників своєї Батьківщини, а не чужої!».

З метою гідного святкування в районі Дня захисника України, керівник апарату районної державної адміністрації О. Слюсаренко провела нараду з підготовки та відзначення Дня захисника України.

У Знам'янській райдержадміністрації готуються до Дня захисника України

На вказаному заході обговорили організаційні моменти проведення районного свята, яке відбудеться на території Мошоринської сільської ради. У ході урочистостей будуть проведені наступні заходи: мітинг біля пам’яного знаку С.Климовському, покладання квітів до Братської могили радянських воїнів та пам’ятного знаку воїнам – землякам, нагородження відзнаками районної державної адміністрації та районної ради учасників антитерористичної операції та військовослужбовців Збройних Сил України, концертна програма.

14 жовтня, також, виповнюється 252 роки с. Мошорине, тому свято продовжать театралізоване дійство, виступи хореографічних колективів, бойовий гопак, козацькі розваги, пригощання національними стравами, дитячі атракціони та виставка-продаж робіт народних майстрів.

Значну увагу присутні приділили питанням медичного забезпечення та охорони громадського порядку під час свята, а також проведення заходів з благоустрою.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF