Знам’янський район
Влада / Суспільство

90-річний ювілей відзначила Катерина Федорівна Пантюшенко

90-річний ювілей відзначила Катерина Федорівна Пантюшенко
28 вересня свій 90-й день народження відзначила жителька с.Богданівка Катерина Федорівна Пантюшенко. З цією поважною датою ювілярку привітали голова районної державної адміністрації О.Лукашов, голова районної ради С.Макаренко, голова ради районної організації ветеранів України В.Ніколаєнко.
90-річний ювілей відзначила Катерина Федорівна Пантюшенко

Катерина Федорівна народилася в далекій Росії, в Брянській області. Як, і більшість її однолітків, вона закінчила лише 6 класів школи, працювала на фермі, а потім настали буремні роки Другої світової війни, які обпалили її дитинство.

Ще зовсім юна Катерина Федорівна, поряд із дорослими, виборювала мир та спокій на власній землі. Молода дівчина була розвідницею. За мужність, незламність та героїзм Катерина Федорівна Пантюшенко нагороджена Орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня, Орденом «За мужність», медаллю «За відвагу» та іншими державними нагородами. Після війни та аж до пенсійного віку, разом з чоловіком Миколою Миколайовичем, працювала на різних посадах на Знам’янському меблевому комбінаті. Катерина Федорівна має повагу від односельців, неодноразово обиралася депутатом Кіровоградської обласної ради, завжди мала власну думку та активну громадянську позицію. Разом з чоловіком виховала гарного сина Миколу.

Сьогодні ця сивочола жінка така ж стійка і мужня, трохи стомлена, але така радісна, бо за її дружним сімейним столом зібралися поважні гості, син, 2 онуків та 4 правнуків.

Гості подарували іменинниці квіти та подарунки, побажали здоров’я та ще багато років прожити поруч з дорогими та близькими серцю людьми. На адресу ювілярки прозвучало ще багато теплих та зворушливих слів від гостей: «Бажаємо Вам, щоб подальший життєвий шлях ніколи і ні в чому Вас не обтяжував, а освячувався любов’ю рідних, повагою і пошаною тих, хто поряд з Вами. Нехай доля зігріває Вас міцним здоров’ям, безмежним щастям, душевною рівновагою. Радості й благополуччя Вам на довгі щасливі роки».

"ВК" у PDF