Знам’янський район
Влада

Ярмарок допоможе безробітним у працевлаштуванні

Ярмарок допоможе безробітним у працевлаштуванні
У Знам'янському міськрайонному центрі зайнятості 22 вересня 2016 року відбувся Ярмарок вакансій з метою оперативного задоволення потреби у працівниках на ТДВ «Колос», Дитячому будинку інтернаті, Локомотивному депо та у ФОП Лєснікова Олександра Сергійовича.
Відкрила захід директор центру зайнятості Л. Компанієць, яка у своєму виступі охарактеризувала сьогоденний стан ринку праці на території Знам'янського району та нагадала присутнім про послуги, що надає державна служба зайнятості. Звертаючись до безробітних, директор центру зайнятості зазначила, що ярмарок вакансій – гарна нагода поспілкуватись з роботодавцем, отримати потрібну інформацію та знайти роботу до душі.

На ярмарку роботодавці презентували свої підприємства. Вони розповіли про їхню діяльність, детально описали місцезнаходження, ознайомили присутніх з існуючими вакансіями, заробітною платою та умовами праці.

Наразі працедавцям потрібні робітники з благоустрою, охоронники, слюсарі з ремонту рухомого складу, токарі, продавці продовольчих товарів, тощо. Озвучена інформація зацікавила присутніх. Вони жваво розпитували про специфіку роботи, рівень заробітної плати та соціальні гарантії.

Результат ярмарку вакансій не забарився: 3 безробітних отримали від роботодавців пропозиції щодо працевлаштування і були запрошені ознайомитись з умовами праці, двом особам запропановано стажування безпосередньо на підприємствах. Крім того учасники ярмарку вакансій поспілкувалися з спеціалістами центру зайнятості, які ознайомили їх із ситуацією на ринку праці, надали кваліфіковані консультації з питань зайнятості, соціальних послуг клієнтам служби зайнятості, професійного навчання, легалізації праці.

Проведення подібних заходів сприяє покращенню співпраці центру зайнятості з роботодавцями щодо задоволення їх кадрових потреб, а також надає можливість безробітним знайти підходящу роботу.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF