Знам’янський район
Влада / Суспільство

Підготовка до відзначення Дня партизанської слави

Підготовка до відзначення Дня партизанської слави
Керівник апарату Знам'янської районної державної адміністрації Олена Слюсаренко провела засідання Консультативної ради з питань охорони культурної спадщини. На порядок денний винесене питання щодо відзначення у районі Дня партизанської слави.
На засіданні обговорені заходи, які будуть проведені на території району. Протягом 21-22 вересня відбудуться об’їзди керівництвом району та Радою районної організації ветеранів України учасників підпільно-партизанського руху на Знам’янщині та ветеранів війни. А також у бібліотечних, клубних, музейних та загальноосвітніх закладах району буде проведено цикли бесід, уроки історії, покази документальних фільмів, уроки пам’яті, тематичні уроки та лекції з історії підпільно-партизанського руху, зустрічі з ветеранами партизанського руху та підпільників, учасниками війни та АТО, організовано тематичні виставки, експозиції та ін. заходи.

Підготовка до відзначення Дня партизанської слави

Під час обговорення Олена Олександрівна наголосила, що з метою патріотичного виховання, до всіх заходів залучати учнів та молодь району.

"ВК" у PDF