Знам’янський район
Влада

Зустріч міського голови з членами сімей загиблих учасників АТО

Зустріч міського голови з членами сімей загиблих учасників АТО
Під головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича та за участі керівника ПП «Орбіта», депутата міської ради VII скликання Постики Сергія Миколайовича відбулася зустріч з членами сімей загиблих учасників АТО.
Зустріч була організована для відвертого діалогу з сім’ями загиблих, щоб вислухати їхні проблеми та надати їм консультації та поради.

Ряд зауважень прозвучало від жінок щодо некоректної поведінки водіїв міських маршруток, на що Сергій Миколайович відповів, що з кожним працівником підприємства була проведена профілактична бесіда щодо етики поведінки, а деяких навіть звільнено з робочого місця.

Крім того, під час зустрічі відбулася і приємна подія. Кожному члену родини загиблого в зоні АТО був вручений безстроковий проїзний квиток для безкоштовного проїзду на міському транспорту.

Зустріч міського голови з членами сімей загиблих учасників АТО

Під час спілкування міський голова запропонував присутнім створити громадську організацію сімей та родин загиблих учасників АТО. Цей орган, на його переконання, має тісно співпрацювати із владою для більш оперативного вирішення виникаючих проблемних питань. Присутні підтримали пропозицію міського голови та шляхом голосування обрали голову та секретаря майбутньої організації.

Також міський голова висловив вдячність Сергію Миколайовичу Постиці за небайдужість та принципову громадянську позицію.

Учасники зібрання обговорили інші питання захисту родин загиблих учасників АТО. Зокрема, медичного обслуговування, ремонту житла, перейменування вулиць, тощо.

По всіх питанням між місцевою владою та членами сімей загиблих учасників АТО знайдено порозуміння. Міським головою надані доручення щодо вирішення проблемних питань та врахування в роботі наданих пропозицій.

"ВК" у PDF