Онуфріївський район
Влада

Керівники області і району відвідали дитячий будинок «Жива Перлина»

Керівники області і району відвідали дитячий будинок «Жива Перлина»
6 вересня 2016 року з робочим візитом в Онуфріївському районі побував перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Коваленко.
Сергій Коваленко спільно з головою Онуфріївської районної державної адміністрації Самородченком С.М., Онуфріївським селищним головою Пивоваром Л.Ф. відвідали дитячий будинок «Жива Перлина». Сергій Петрович зустрівся з керівництвом дитячого будинку, ознайомився з роботою закладу, його кімнатами – навчальною, ігровою, медичною, спальними кімнатами, їдальнею, ігровими майданчиками та ін.. В ході ознайомлення перший заступник голови облдержадміністрації цікавився щоденним меню, забезпеченістю одягом та ін.

Також Сергій Петрович спілкувався з дітками – вихованцями дитячого будинку дізнаючись як їм живеться в закладі, чи смачні обіди? чи отримують фрукти та солодощі?

Керівники області і району відвідали дитячий будинок «Жива Перлина»

Сергій Коваленко наголосив, що робота дитячого будинку «Жива Перлина» повинна бути системною, та відмітив, як позитивне, що за чотири роки існування закладу до сімей влаштовано 54 дитини – вихованців дитячого будинку. Також, Сергієм Петровичем дано ряд доручень службі у справах дітей райдержадміністрації та районному центру для сім’ї, дітей та молоді.

У ході візиту перший заступник голови облдержадміністрації С.Коваленко спілкувався з головою Онуфріївської районної державної адміністрації Самородченком С.М., Онуфріївським селищним головою Пивоваром Л.Ф. щодо стану справ в районі та в селищі зокрема.

"ВК" у PDF