Знам’янський район
Влада / Суспільство

Свято Першого дзвоника в смт Знам’янка Друга

Свято Першого дзвоника в смт Знам’янка Друга
У цей день всі шляхи ведуть до школи. Новий навчальний рік завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.
Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше вступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде і для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стежку. Яким буде їхній вибір – залежить тільки від них.

Сьогодні пролунали перші шкільні дзвоники на подвір’ях Знам’янської загальноосвітньої школи школи № 6 та № 7. На святі були присутні учні,вчителі батьки та гості.

Свято Першого дзвоника в смт Знам’янка Друга

До учнів із словами привітань із святом 1-го Вересня звернувся селищний голова С.Москаленко, який привітав школярів,вчителів та батьків: «Сердечно вітаю вас з Днем знань – радісним святом кожної родини, святом надії і сподівань, з якого розпочинається новий навчальний рік.

Свято Першого дзвоника в смт Знам’янка Друга

Хтось вперше переступить шкільний поріг, а хтось продовжить навчання. Бажаю всім цікавого і творчого життя, великих здобутків та славних перемог, впевненості в завтрашньому дні. Оволодівайте новими знаннями, щоб могли творити майбутнє своїми руками, змінювати життя на краще….».

"ВК" у PDF