Знам’янський район
Влада / Суспільство

Ми повинні ділитись своїми знаннями та напрацюваннями аби виховувати справжнє покоління патріотів

Ми повинні ділитись своїми знаннями та напрацюваннями аби виховувати справжнє покоління патріотів
Голова обласної державної адміністрації С.Кузьменко разом з міським головою Філіпенком Сергієм Івановичем, начальником відділом освіти Грековою Л.А. головою районної державної адміністрації Лукашовим О.С. та головою районної ради Макаренко С.Д. взяв участь у відкритті обласного семінару з національно-патріотичного виховання, що проходитив 25-27 серпня на базі Знам'янської спеціалізованої школи-інтернату.
Для учасників семінару - викладачів предмету "Захисник Вітчизни", психологів та керівників місцевих центрів національно-патріотичного виховання, загалом близько 120 осіб, організовано практичні заняття з інструкторами із тактико-технічної підготовки, вогневої підготовки, подолання природних перешкод, орієнтування на місцевості, користуватися картою, компасом, спеціальним спорядженням та обладнанням.

Проводилися тренінги командного злагодження та взаємодії, практичні заняття з психологічної грамотності та надання першої психологічної та медичної допомоги в екстремальних ситуаціях. Крім того програмою передбачено обговорення актуальних питань у сфері національно-патріотичного виховання, обмін досвідом організації роботи з молоддю.

Звертаючись до учасників семінару, очільник області зазначив, що національно-патріотичне виховання дітей та молоді має стати одним із пріоритетних напрямів діяльності усіх місцевих органів влади.

Він також нагадав, що 2 роки тому в області було створено обласний Координаційний центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді, під егідою якого працюють інструктори сьогоднішнього семінару.
Ми повинні ділитись своїми знаннями та напрацюваннями аби виховувати справжнє покоління патріотів


Це фахівці обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо", центру медико-психологічної допомоги "Компас", обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету, військовослужбовці.

- Робота з патріотичного виховання молоді має бути системною і цілеспрямованою. Тому, ми організовуємо і надалі будемо організовувати заходи з обміну досвідом.

Ми повинні ділитись своїми знаннями та напрацюваннями аби виховувати справжнє покоління патріотів, - підсумував Сергій Кузьменко.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF