Знам’янський район
Влада

Інспекція проведення ремонтних робіт у Казарнянській школі

Інспекція проведення ремонтних робіт у Казарнянській школі
11 серпня помічник народного депутата України Олеся Довгого Антон Пустовой, голова Знам'янської райдержадміністрації Олександр Лукашов та голова Знам'янської районної ради Сергій Макаренко відвідали Казарнянську школу, де наразі тривають роботи з ремонту покрівлі.
Представники влади перевірили якість виконання робіт, які розпочалися 9 серпня і мають завершитися вчасно, аби приміщення школи було повністю готове до початку нового навчального року.

Вартість проекту – 351 тисяча 870 гривень. Частину коштів виділила на ремонт сільська рада, але левову частку, а це 330 тисяч гривень, виділено з державного бюджету завдяки безпосередньому втручанню Олеся Довгого.

«Це перший народний депутат, який настільки опікується проблемами свого округу – на голосила в інтерв’ю «Віснику Кіровоградщини» голова Казарнянської сільської ради Тетяна Халявинська. – Він виконує надані обіцянки і відгукується на наші проблеми. Так, з проханням допомогти у ремонті покрівлі Казарнянської школи до Олеся Станіславовича звернулася директор закладу Наталія Суржко. Він пообіцяв допомогти – і зробив це! Наразі роботи з ремонту покрівлі ідуть повним ходом. Ми навіть не могли очікувати, що нам вдасться це зробити. Школа побудована в 1970-х роках і жодного разу покрівля нормально не ремонтувалася. Тож, вона потребувала негайного ремонту».

Як розповів помічник нардепа Антон Пустовой, ремонт покрівлі школи у Казарні – лише один з проектів, які фінансуються завдяки співпраці Олеся Довгого із представниками місцевої влади та кабміну. До цього списку ремонту навчальних закладів округу варто додати і заміну тепломережі у Григорівській школі, яка вже триває, заміну вікон у Трепівській школі, яка невдовзі розпочнеться, а також ремонт амбулаторії у селі Богданівка – усього близько двадцяти об’єктів.

"ВК" у PDF