Новгородківський район
Влада

Колегія у райдержадміністрації

Колегія у райдержадміністрації
17 серпня 2016 року голова райдержадміністрації Андрій Кочерга провів засідання колегії райдержадміністрації.
У роботі колегії взяли участь голова районної ради Олександр Горбенко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України, установ та організацій району, представник ЗМІ. На засіданні колегії розглянуто чотири питання.

Про зайнятість населення, темпи росту фонду оплати праці, поліпшення платіжної дисципліни по сплаті платежів до Пенсійного фонду України доповіла завідувач сектору з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Новгородківського сектору обслуговування громадян Долинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області Ірина Репешко.

З інформацією про підсумки виконання програми соціально - економічного розвитку, бюджету району за І півріччя 2016 року виступили начальник відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Світлана Кумпан і начальник фінансового управління райдержадміністрації Наталія Голобородько.

Про підсумки проведення змістовного відпочинку та оздоровлення дітей дошкільного та шкільного віку в закладах освіти району та стаціонарних таборах заслухали заступника начальника управління, начальник відділу компʹютерного забезпечення управління соціального захисту населення райдержадміністрації Володимира Глобу.

Стан виконавської дисципліни та організації виконання актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, розпоряджень і доручень голови обласної державної адміністрації в апараті та структурних підрозділах районної державної адміністрації за 6 місяців 2016 року охарактеризувала Інна Орел, начальник загального відділу апарату райдержадміністрації.

Колегія у райдержадміністрації

За розглядом питань колегії прийнято відповідні рішення.

"ВК" у PDF