Знам’янський район
Влада / Спорт

Зустріч з першим олімпійцем Знам’янки

Зустріч з першим олімпійцем Знам’янки
16 серпня міський голова Сергій Філіпенко радо зустрів у себе в кабінеті Андрія Хрипту, який щойно повернувся з XXXI Олімпійських ігор, які проходять в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).
Андрій захищав честь України у змаганнях з велоспорту (шосейна гонка). На зустріч були запрошені начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Р.Ладожинська, тренер-викладач з велоспорту С.Кошовий. Олімпієць прийшов із своїми кращими вболівальниками і надихачами його спортивних досягнень: мамою, дружиною та синочком.

Бесіда була тепла та відверта. Андрій із захопленням розповідав про Ріо, про організаційні моменти підготовки до змагань, про шанобливе ставлення людей до спортсменів, які приїхали на Олімпіаду, та повагу спортсменів одне до одного.

Зустріч з першим олімпійцем Знам’янки

Сергій Філіпенко висловлював слова вдячності і Андрію, за його волю до перемоги, і його родині, за те що виховали такого спортсмена і зараз надають усіляку підтримку.

Під час розмови ми побачили не лише наполегливого та вибагливого до себе спортсмена, ми побачили і вдячного сина, і турботливого та люблячого чоловіка і батька, а насамперед – патріота своєї Країни. Із болем говорив Андрій про те, що у країні мало уваги приділяється спорту і це дуже помітно на результатах олімпійців.

Саме через це багато українських талановитих спортсменів міняють громадянство, а Андрій Хрипта щиро мріє про спортивні досягнення та змагання де він представлятиме саме Україну!

Зустріч з першим олімпійцем Знам’янки

Під кінець розмови міський голова зауважив, що саме Андрій Хрипта – перший олімпієць, який народився та живе у Знам’янці. Тож незабаром його ім’я буде вписане на сторінку Книги Рекордів Знам’янки, яку щойно започаткували у місті.

Андрій Хрипта не планує зупинятися сам, та прагне виховати ще одного справжнього чемпіона, адже маленький Владислав Хрипта має добрий приклад.

Побажаємо Андрію та його родині нових успіхів, досягнень, перемог!

"ВК" у PDF