---
Влада / Суспільство

Вітання до Дня будівельника

Вітання до Дня будівельника
З вітальним словом до будівельників області, які сьогодні взяли участь в урочистих заходах з нагоди професійного свята, звернувся перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.
– Хочу висловити Вам слова подяки, за неоціненну працю, завдяки якій розбудовується наш край. Адже, коли будуються нові школи, лікарні, дитячі садочки, нове житло, у населених пунктів з'являється перспектива, а у людей – віра в майбутнє. І це, в значній мірі, – ваша заслуга, шановні будівельники, – відзначив Сергій Коваленко.

– Минулого року у будівельній галузі області було реалізовано проектів на загальну суму 160 млн. грн. Проте ми не збираємося зупинятися на досягнутому, й нинішнього року на будівництво нових об'єктів плануємо спрямувати вже 260 млн. грн. Переконаний, що спільними зусиллями ми розбудуємо наш край та Україну, як сучасну європейську державу, – наголосив посадовець, звертаючись до будівельників області.

Сергій Коваленко побажав учасникам урочистостей здоров'я, домашнього затишку та миру.

Разом із головою обласної ради Олександром Чорноіваненком, Сергій Коваленко вручив кращим будівельникам відзнаки обласної державної адміністрації та обласної ради.
Вітання до Дня будівельника
Вітання до Дня будівельника
Вітання до Дня будівельника

"ВК" у PDF