Олександрівський район
Влада

Зустріч з представниками е-Екології

Зустріч з представниками е-Екології
Нещодавно в Олександівській районній державній адміністрації Кіровоградської області відбулась робоча зустріч представників е-Екології та керівництва району.
Під час зустрічі, було обговорено напрямки співпраці в організації спільних природоохоронних заходів учасниками ГО е-Екологія – громадськими інспекторами з охорони довкілля Держекоінспекції та представниками місцевих органів влади, з метою запобігання вчиненню порушень вимог чинного законодавства у сфері охорони довкілля на території Олександрівського району.

Крім того, для всіх присутніх на заході, було представлено координатора з організації громадського контролю в Олександрівському районі ГО е-Екологія – інспектора з охорони довкілля Держекоінспекції у Кіровоградській області Каракуленка Олександра Петровича.

Відтепер, кожен мешканець Олександрівського району, який став свідком порушення вимог природоохоронного законодавства (незаконне вивезення сміття, випалювання залишків сухої рослинності, тощо) може невідкладно повідомити про це:

– за телефоном гарячої лінії ГО е-Екологія: (0522) 27-37-08;
– мобільним телефоном Інспектора в районі: (050) 743-62-40.

"ВК" у PDF