Олександрівський район
Влада

В Олександрівській райдержадміністрації

В Олександрівській райдержадміністрації
8 серпня перший заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Каражбей провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів міністерств та відомств.
Участь у нараді взяв голова районної ради Григорій Гончаренко. Про стан охорони праці та промислової безпеки в районі доповіла заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Єгорова.

За її словами постійно здійснюється контроль за виконанням програм. У навчальних закладах району проводяться Тижні охорони праці та безпеки життєдіяльності різного тематичного спрямування з питань збереження життя та здоров’я в побуті. Спеціалістами управління соціального захисту населення райдержадміністрації з роботодавцями та профспілковими організаціями постійно проводиться роз’яснювальна робота.

Про запровадження системи електронного декларування доходів та статків державних службовців доповіла начальник відділу управління персоналом апарату райдержадміністрації Анжела Скляренко.

"ВК" у PDF