Знам’янський район
Влада / Суспільство

Зустріч з ветеранами - колишніми керівниками

Зустріч з ветеранами - колишніми керівниками
Щорічно, традиційно напередодні святкування Дня міста, відбулася зустріч керівництва міськвиконкому, селищної ради смт Знам’янка Друга з ветеранами-колишніми керівниками.
З вітальним словом виступили: міський голова Сергій Іванович Філіпенко, селищний голова смт Знам’янка Друга Москаленко Сергій Борисович, голова клубу «Діалог», колишній міський голова Василашко Михайло Іванович, голова міської організації ветеранів України Бабійчук Ганна Олексіївна.

Міський та селищний голова проінформували ветеранів про основні досягнення в поточному році, поділилися планами на майбутнє та подякували ветеранам за активність у вирішенні питань життєдіяльності міста і відповіли на запитання.

Зустріч з ветеранами - колишніми керівниками

Не обійшлося і без традиційного привітання ювілярів з Днем народження. Так з приємною подією вітали: Голуба І.С., Шевченко О.С., Саєнко Н.В., Корнієць М.А., Барабанова А.М., Брунцвік І.М., Василашко М.І., Кадацьку В.П., Тодоренко В.М., Попову Н.І., Кірія М.П.

А майстерний колектив локомотивного депо «Джерело» порадували чарівними, піснями та навіяли спогади присутнім про їх молодість, почуття і вірність та любов до рідної Знам’янщини за що вони отримали щиру вдячність від міського голови Філіпенка Сергія Івановича.

Ветерани-колишні керівники, керівництво міста дякували Ганні Олексіївні Бабійчук за створення клубу «Діалог», що є прикладом такої форми роботи з владою не тільки на рівні області, а й України, так як досвід сивочолих ветеранів-керівників завжди є був і буде джерелом мудрих ідей по розбудові і процвітанні рідного міста та селища.

Закінчилась зустріч як і завжди спільним фото і в колі друзів.

Зустріч з ветеранами - колишніми керівниками

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF