Знам’янський район
Влада / Суспільство

Робота формування «Служба соціальної підтримки сімей»

Робота формування «Служба соціальної підтримки сімей»
З метою здійснення соціального супроводу та відвідування сімей, що опинились в складних життєвих обставинах 3 серпня Знам’янським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було забезпечено роботу спеціалізованого формування «Служба соціальної підтримки сімей»на території Іванковецької та Дмитрівської сільських рад.
До роботи із сім’ями був залучений спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації (далі – служба) та дільничний інспектор Знам’янського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.

Всього роботою охоплено 11 сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Членам сімей надані необхідні соціальні послуги та індивідуальні консультування. Працівниками центру, служби та дільничним інспектором проведено бесіди: «Відповідальне батьківство», «Попередження насильства в сім’ї», «Профілактика вживання алкоголю» тощо.

Робота формування «Служба соціальної підтримки сімей»

Здійснено відвідування двох прийомних сімей, в яких виховується 4 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування. Прийомним батькам надано необхідні консультації з питань виховання дітей та їх розвитку, оздоровлення. З дітьми проведено бесіду на тему: «Організація якісного дозвілля».

"ВК" у PDF