Знам’янський район
Влада

Мешканка Цибулевого звернулася по допомогу до губернатора

27 липня голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко провів черговий особистий прийом. До очільника області звернулися жителі Олександрії, Знам'янки та Кропивницького з проханням посприяти у вирішенні їхніх проблем.
Заявник із Олександрії звертається до голови облдержадміністрації вже не вперше із скаргою на зволікання судових виконавців із знесенням незаконної прибудови до будинку, в якому він мешкає. За його словами, власниця цієї прибудови організувала там офіс і не сплачує жодних платежів. Як повідомила представник Державної виконавчої служби, за рішенням суду власниця прибудови повинна була знести її самостійно за власний рахунок, проте не зробила цього і надала документи, що такі дії можуть призвести до руйнування житлового будинку. Достовірність цих документів перевіряється і робота з вирішення цієї проблеми триває.

Сергій Кузьменко, вислухавши заявника та коментар фахівця, зазначив.

- Ми живемо в правовій державі і маємо діяти згідно норм і документів. Виконавча служба робить усе, щоб рішення суду було виконане. Я вас почув, знаю цю історію, вона не проста. Будемо намагатися вирішити проблему згідно закону.

Заявниця із Знам'янки, яка минулого року подала документи на оформлення в оренду водойми у селі Цибулеве, поскаржилася, що вирішення цього питання "зависло" і вона хоче знати приблизний термін отримання документів на право оренди. Пояснив ситуацію директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Олександр Ковтунов. Зокрема, він повідомив, що проект дозволу департаментом виготовлено, він проходить погодження у відповідних інстанціях. За десять днів усю роботу в області буде завершено і направлено документи до Києва, де прийматиметься рішення. Очільник області підтвердив, що на обласному рівні роботу буде завершено в найкоротші терміни, залишатиметься чекати погодження від Держгеокадастру.

Жителька обласного центру, яка має педагогічну освіту, звернулася до Сергія Кузьменка з проханням допомогти їй із працевлаштуванням та надати допомогу на лікування її матері, яка перенесла інсульт. Голова облдержадміністрації доручив представникам управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації надати інформацію заявниці про наявні вакансії, а також зазначив, що посприяє у пошуку джерел надання матеріальної допомоги її матері.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF