Знам’янський район
Влада

Заклади освіти готуються до зими

Заклади освіти готуються до зими
З метою підготовки навчальних закладів міста до роботи у новому навчальному році та в опалювальний період 2016/2017 навчальних років, відділом освіти та керівниками навчальних закладів міста проведено комплекс підготовчих заходів та ремонтних робіт.
Проведено роботи з обстеження приміщень і споруд, ремонту електромереж закладів, стану утримання територій, підготовки тепломережі до безперебійної роботи у опалювальний період.

Відділом освіти укладено угоди зі спеціалізованими організаціями та проведено технічне обслуговування і перезарядку вогнегасників, виконано роботи по вимірюванню опору ізоляції та контуру заземлення електрообладнання всіх закладів освіти міста; проведено сервісне обслуговування газового обладнання.

Значна увага приділяється оновленню бази для розвитку фізичної культури і спорту. За підтримки народного депутата України О. Довгого, сприяння міського голови С. Філіпенка тривають ремонтні роботи по улаштуванню сидінь на міському стадіоні. Нові сидіння стануть приємним подарунком Знам’янчанам до дня міста.

Крім того, розпочато виконання робіт по заміні вікон у загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 1 імені Т.Г. Шевченка, у ДНЗ № 6 «Сонечко», дитячо-юнацькій спортивній школі. Ведуться підготовчі роботи по ремонту системи теплозабезпечення в ДНЗ № 6 «Сонечко».

Для забезпечення стабільного функціонування дошкільних навчальних закладів протягом першого півріччя придбано устаткування:

• замінено духові шафи в дошкільних навчальних закладах № 3 «Ромашка», № 8 «Світлячок», № 5 «Калинонька»;
• придбано м’ясорубку в ДНЗ № 6 «Сонечко»;
• придбано холодильник в ДНЗ № 7 «Козачок»; морозильні камери в № 5 «Калинонька», № 2 «Теремок»;
• замінено пральну машинку в ДНЗ № 5 «Калинонька».

Адміністрацією закладів освіти та працівниками закладів організовується робота по завершенню поточних ремонтів навчальних кабінетів, класних кімнат та коридорів, групових та ігрових кімнат, спортзалів, роздягалень, туалетів, їдалень, харчоблоків, бібліотек. Особлива увага приділяється виконанню ремонтних робіт у приміщеннях котелень на твердому паливі.

Питання підготовки закладів освіти до роботи в опалювальний період тримається на контролі міської ради, відділу освіти, керівників закладів освіти.

"ВК" у PDF