Олександрівський район
Влада

Більше 300 учасників АТО з Олександрівського району отримали дозволи на землю

Більше 300 учасників АТО з Олександрівського району отримали дозволи на землю
25 липня голова районної державної адміністрації Ольга Борота провела оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів міністерств та відомств.
Участь у нараді взяв голова районної ради Григорій Гончаренко.

На нараді головний спеціаліст відділу Держгеокадастру в Олександрівському районі Андрій Карпенко інформував про стан надання в районі земельних ділянок учасникам антитеростичної операції.

За його словами, станом на 22 липня нинішнього року до органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування надійшло 634 заяви на площу 1160,5 га від учасників АТО, сімей загиблих учасників АТО та учасників бойових дій в Афганістані та інших гарячих точках.

На сьогодні Головним управлінням Держгеокадастру у Кіровоградській області та органами місцевого самоврядування надано 317 дозволів (з них 313 – учасники АТО) на розроблення проектів землеустрою загальною площею 544,5 га, з них погоджено відділом Держгеокадастру у районі 173 проекти. Затверджено 99 проектів землеустрою та надано у власність 103 ділянки.

На розгляді в Головному управлінні Держгеокадастру у Кіровоградській області перебуває 11 заяв учасників АТО.

У Відділі Держгеокадастру у районі на розгляді перебуває 306 заяв учасників АТО, сімей загиблих учасників АТО та учасників бойових дій в Афганістані та інших гарячих точках.

Станом на 22 липня відділом опрацьовується 306 заяв учасників антитерористичної операції, учасників бойових дій в Афганістані та інших гарячих точках, а саме формуються відомості з Державного земельного кадастру щодо запитуваних земельних ділянок із викопіюваннями з індексної кадастрової карти (плани), на яких орієнтовно відображаються запитувані земельні ділянки.

"ВК" у PDF