Знам’янський район
Влада

Робочий візит на територію Дмитрівської сільської ради

Робочий візит на територію Дмитрівської сільської ради
20 липня голова Знам’янської районної державної адміністрації О. Лукашов з робочим візитом відвідав Дмитрівську сільську раду.
Під час зустрічі Дмитрівський сільський голова Н.Стиркуль звернула увагу очільника району на те, що за січень-червень поточного року бюджет сільської ради по власних надходженнях загального фонду виконаний на 174,6%. Так, при уточненому плані 3535,4 тис. грн., фактично надійшло коштів на загальну суму 6171,6 тис. грн. Темп росту січня-червня 2016 року до відповідного періоду минулого року становить 150,4%.

На території Дмитрівської сільської ради свою діяльність здійснює ТОВ МП «Мрія». В спілкуванні з Олександром Сергійовичем, керівник підприємства В. Ратушний зазначив, що підприємство займається переробкою молока та виготовленням кисломолочної продукції. Технічна потужність підприємства – більше 2 тони на добу. Вся продукція виробляється з натурального молока, без ГМО, консервантів та добавок.

Асортимент продукції, що виробляється на підприємстві включає: молоко, кефір, кефір, сметана, бринза, сирок глазурований з наповнювачем, сир кисломолочний 9,0%, масло вершкове.

Продукція ТОВ МП «Мрія» поставляється в торгівельну мережу та бюджетні заклади м. Знам’янки та Знам’янського району.
За січень-червень 2016 року обсяг реалізації молокопереробної продукції склав 2245,6 тис.грн що на 461,3 тис.грн більше до відповідного періоду минулого року, індекс виробництва склав -111,6 %

У 2013 році підприємство приймало участь в обласному конкурсі «Кращі товари Кіровоградщини». Крім того, підприємство постійно приймає участь у національній агропромисловій виставці «Агроекспо».

Голова районної державної адміністрації О.Лукашов ознайомився з роботою закладів соціальної сфери, які розташовані на території Дмитрівської сільської ради.

В розмові з керівниками Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. Т.Г.Шевченка, дошкільних навчальних закладів «Івушка» та «Малятко» Олександр Сергійович акцентував увагу на вжитті заходів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 року.

Олександр Сергійович також ознайомився з роботою Дмитрівського та Плосківського сільських будинків культури, бібліотечних філій, поспілкувався з підопічними стаціонарного відділення для постійного проживання в с. Дмитрівка територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янського району.

Голова районної державної адміністрації відмітив високий стан реалізації соціальних заходів на території сільської ради у рамках виконання програми економічного і соціального розвитку на 2016 рік.

Дмитрівська сільська рада надає дієву підтримку закладам соціальної сфери. Раціональне використання коштів дає змогу утримувати дані об’єкти в належному стані, адже жителі громади та діти, зокрема, — це пріоритетний напрямок діяльності всіх гілок влади, — підкреслив О.Лукашов.

"ВК" у PDF