Знам’янський район
Влада / Суспільство

На порядку денному – підготовка до роботи в осінньо-зимовий період

На порядку денному – підготовка до роботи в осінньо-зимовий період
Голова районної державної адміністрації О.Лукашов провів засідання районного штабу з питань підготовки господарського комплексу району до забезпечення сталого проходження опалювального сезону 2016/2017 року.
– Підготовка до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 року, забезпечення соціальної сфери району стабільним та якісним теплопостачанням є одним із головних завдань у роботі структурних підрозділів райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, підприємств, організацій та установ, розташованих на території району, – підкреслив Олександр Сергійович.

Для забезпечення життєдіяльності району в осінньо-зимовий період комунальними підприємствами району виконуються роботи з поточного ремонту мереж водопостачання.

Проводиться планова підготовка закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період. Укладаються угоди на технічне обслуговування газового обладнання котелень. Проводяться роботи по утепленню вікон та дверей, поточного ремонту покрівель.

— На даний час відремонтовано шиферні покрівлі лабораторії і денного стацірнару центральної районної лікарні, ущильнені вікна та двері, продовжується санітарна обрізка дерев.. Розпочаті роботи по відновленню водостоків даху головного корпусу, які виконані на 25%, — прозвітував головний лікарь ЦРЛ І. Муравський.

Залишки твердого палива в навчальних закладах району становлять 268,8 тон, деревини – 34,2 куб.м.Потреба у твердому паливі на новий опалювальний сезон становить 569, 2 тони. Дров твердих порід планується придбати 346,7 куб.м.

Очільник району наголосив присутнім на забезпечення контролю за вжиттям заходів щодо своєчасного проведення всіх ремонтних робіт на об’єктах житлово-комунальних підприємств та у закладах соціальної сфери; впровадження заходів, спрямованих на зменшення обсягів споживання природного газу теплопостачальними підприємствами; своєчасної підготовки теплових господарств до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 року; забезпечення призначення субсидій на тверде паливо та скраплений газ у повному обсязі; реалізації на території району Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»; заготівлі до 01 жовтня 2016 року не менше 35% від потреби на опалювальний сезон запасів усіх видів палива для котелень закладів соціальної сфери.

Голова районної державної адміністрації О.Лукашов звернув увагу керівників на вжиття конкретних заходів з підготовки кожного об’єкту соціальної сфери до проходження опалювального сезону та забезпечення своєчаного проведення тендерних процедур щодо забезпечення їх природним газом та твердим паливом.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF