Онуфріївський район
Влада / Суспільство

Форум відбувся!

Форум відбувся!
9 липня за ініціативою голови районної державної адміністрації Самородченка С.М., районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, та районним центром дитячої та юнацької творчості було проведено форум «Сім’я - це найдорожчий скарб!».
Зібрання було організовано для учасників, які побували в зоні проведення АТО, воїнів-інтернаціолістів та їх сімей. Усіх присутніх щирими вітаннями зустріли Самородченко С.М., Фірсова В.Б., Перепеляк Л.Г., Гога В.І.

Метою проведення форуму було спілкування сімей воїнів, об'єднання народу, культурний відпочинок.Демобілізовані мали змогу отримати консультації у соціальних робітників та практичного психолога, поділитися своїми відчуттями та хвилюваннями.

Місцем зібрання стала база відпочинку на березі річки Дніпро у селищі Деріївка. Мальовничі краєвиди налаштовували людей на відпочинок та гарний настрій. За сприянням сільської голови селища Кулеволівка було організовано смачну юшку та кашу.

В рамках форуму проводився квест для всіх присутніх гостей. Десятеро родин було поділено на п'ять команд, кожна з яких отримала свою картку з таємничим маршрутом, задля пошуку скарбів. На станціях були сховані завдання, ребуси та загадки, відгадавши які, учасники склали гасло нашого форуму «Сім’я - це найдорожчий скарб!». Коли перша команда дійшла до фінішу, то знайшла старовинну скриню, яка містила в собі супер-приз та подарунки. Переможців– родину Бендюженко, було визначено за допомогою перетягування канату. Учасники залишилися задоволеними та поділилися своїми враженнями від пригод.Квест дав змогу продемонструвати сім'ям спритність, орієнтування на незнайомій місцевості, пильність та дружність. Участь також прийняли: Ришко Є., Бутенко А., Максюта А., Малолітко П. та родина Котвицьких, Онопи, Полохових, Ціоми, Потіцьких, Гоги, Денисенка.

Волонтер районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, практичний психолог Анастасія Чернологова запропонувала учасникам, які побували в зоні проведення АТО, воїнам-інтернаціолістам та їх сім'ям дуже цікаву проективну методику. Цей тест на асоціацію допоміг відкрити таємниці кожної унікальної особистості, які могли залишатися загадкою навіть для них самих. Техніка показала взаємозв'язок між образами, які виникали з глибин підсвідомості і внутрішнім світом людини.

Відпочинок був дуже жвавим, активним та різноманітним. Учасники форуму поєдналися з величною красою природи Придніпров'я та насолодилися кришталево чистим повітрям соснового бору. У якості пам'ятного подарунку, були власноруч розроблені працівниками районного центру дитячої та юнацької творчості гарні обереги для родин.

Організатори форуму вдячні депутату районної ради Березі В.М. за матеріальну підтримку заходу, а такод вдячні всім учасникам за теплу, люб'язну та родинну атмосферу відпочинку! Ми бажаємо вам завжди залишатися такими бадьорими, усміхненими, щасливими! Нехай у родинах панує мир, взаєморозуміння, щирість та підтримка. Пам'ятайте, що Сім’я - це найдорожчий скарб!
Форум відбувся!
Форум відбувся!
Форум відбувся!

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF