Знам’янський район
Влада

Розглянуто питання перевезення пільгових категорій населення Знам’янського району

Розглянуто питання перевезення пільгових категорій населення Знам’янського району
Голова районної державної адміністрації О.Лукашов провів засідання районної робочої групи щодо врегулювання питань пільгового перевезення населення району автомобільним транспортом загального користування, в якому взяв участь заступник голови районної ради Д.Молодченко, сільські голови району, керівник ВАТ «Трепівська сільгосптехніка» Хитрий Ю.В., ФОП Назаренко В.Г. та ФОП Постика С.М.
Розглянуто питання перевезення пільгових категорій населення Знам’янського району

Члени робочої групи розглянули питання подання звітності та стану розрахунків щодо відшкодування витрат за надані послуги з перевезення пільгової категорії громадян за червень 2016 року та звернення громадян з питань пільгового перевезення.

Станом на 01 липня 2016 року на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги перебуває 6680 пільговиків, з них 6079 мають право на пільговий проїзд в транспорті загального користування.

Автоперевізники подали до управління соціального захисту населення райдержадміністрації розрахунки на відшкодування витрат, пов’язаних з перевезенням 1249 пільговиків автомобільним транспортом у приміському сполученні за червень 2016 року на суму 68,4 тис.грн. Після електронної звірки файлів автопідприємств з базою даних Єдиного державного автоматизованого реєстру пільговиків та погодження з сільськими радами району знято нарахування по 281 особі.

Голова районної державної адміністрації О.Лукашов наголосив присутнім на посиленні співпраці керівництва району, органів місцевого самоврядування з підприємствами, надавачами послуг з перевезення населення.

Члени робочої групи врахували пропозиції та зауваження сільських голів району та прийняли рішення щодо проведення розрахунків з автоперевізниками району за фактично надані послуги з перевезення пільгової категорії громадян за червень 2016 року та укладення додаткових угод до договорів на відшкодування витрат, пов’язаних з перевезенням пільгової категорії населення автомобільним транспортом у приміському сполученні на ІІІ квартал 2016 року.

Також, буде продовжена робота щодо запровадження по окремим маршрутам найбільш оптимальної схеми розрахунків з перевезення пільгової категорії населення автомобільним транспортом у приміському сполученні.

"ВК" у PDF