Онуфріївський район
Влада

Онуфріївка готується відзначити День незалежності України

Онуфріївка готується відзначити День незалежності України
На виконання Указу Президента України "Про відзначення 25-ї річниці незалежності України", враховуючи велике історичне значення здобуття Україною державної незалежності і важливість подальшої розбудови суверенної, демократичної, соціальної, правової держави, утвердження національної ідеї в суспільстві головою райдержадміністрації прийнято розпорядження «Про відзначення у районі 25-ї річниці незалежності України»
Зокрема, утворено організаційний комітет з підготовки і відзначення у Онуфріївському районі 25-ї річниці незалежності України та затверджено заходи з підготовки та відзначення у районі 25-ї річниці незалежності України.

11 липня відбулось перше засідання оргкомітету, який очолюють голова райдержадміністрації Самородченко С.М. та голова районної ради Уткіна Т.І.. Серед запрошених були присутні секретар Онуфріївської селищної ради Філатова В.М., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та її апарату, керівники окремих установ та організацій району, керівники територіальних органів центральних органів виконавчої влади, редактор районної газети «Придніпров’я» Сорока Р.М..

Начальник відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації Постриган Н.І. ознайомила присутніх із запланованими заходами, які будуть проходити у нашому районі з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.

Так, протягом 23- 24 серпня відбудуться урочисті заходи з нагоди 25-ї річниці схвалення Акта проголошення незалежності України від 24 серпня 1991 року за участю керівництва району, представників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, громадськості у районному будинку культури, а також закладах культури району.

23 серпня у районному центрі відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України.

В ході урочистих заходів заплановано покладання квітів до пам’ятників, пам’ятних знаків та місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України у ХХ столітті, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.

Голова організаційного комітету звернув увагу на встановлення максимально можливої кількості державних прапорів України на будівлях та територіях адміністративних установ, організацій та підприємств.

Підводячи підсумки засідання, очільник району наголосив, що відзначення 25 – ї річниці незалежності України має відбутись на високому патріотичному рівні.

"ВК" у PDF