Знам’янський район
Влада / Суспільство

Рейдова перевірка місць стихійної торгівлі

Рейдова перевірка місць стихійної торгівлі
12 липня міська комісія по ліквідації місць та забороні стихійної торгівлі за спільною участю представників правоохоронних органів провела рейдову перевірку місць стихійної торгівлі навпроти будинку 22 по вул. Михайла Грушевського.
Комісією проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо заборони торгівлі в неустановлених місцях та роздано попередження про те, що відповідно до статті 160 «Торгівля з рук у невстановлених місцях» Кодексу України про адміністративні правопорушення, торгівля в містах з рук на вулицях, площах, у дворах, під'їздах, скверах та в інших невстановлених місцях - тягне за собою накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 до 119 грн.) з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.

Торгівля з рук у невстановлених місцях промисловими товарами - тягне за собою накладення штрафу від шести до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 102 до 255 грн.) з конфіскацією предметів торгівлі.

Члени комісії обговорили питання про необхідність облаштування на вільній території КП «Ринокторгсервіс» торгових рядів для здійснення торгівлі овочами та фруктами, вирощеними на присадибних ділянках громадян.

"ВК" у PDF