Знам’янський район
Влада

Чергові рішення виконавчого комітету

Чергові рішення виконавчого комітету
Міський голова Сергій іванович Філіпенко провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 19 проектів рішень. Затверджено 16.
Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», Положення про вечірню (змінну) школу, затверджене наказом Міністерства освіти і науки України від 21.09.2011 №1093, Положення «Про екстернат у загальноосвітніх навчальних закладах», затверджене наказом Міністерства освіти і науки України № 431 від 19.05.2008, розглянувши матеріали звіту відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради «Про перевірку організації роботи класів з вечірньою формою навчання при НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей» від 19 лютого 2016 року № 01-20/308, з метою надання якісних освітніх послуг населенню та раціонального використання бюджетних коштів, виконавчий комітет міської ради вирішив припинити роботу класів з вечірньою формою навчання в НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» з 01 вересня 2016 року

Заслухавши звіти про підсумки роботи господарського комплексу міста в осінньо-зимовий період 2015/2016 року та підготовку його до стабільного функціонування в осінньо-зимовий період 2016/2017 року: керівника КП «Знам’янське СМКП «Ритуал» С. Желудченка, головного інженера КП «ЗЖЕК № 1» О. Чернявського, керівника комунального підприємства «Комбінат комунальних послуг» М. Коротченка, директора Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О. Рябова, начальника відділу освіти Л. Грекової, начальника відділу культури і туризму С. Бабаєвої, начальника управління соціального захисту населення А. Волошиної, директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам’янка Т. Костікової, головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А. В. Лисенка» Л. Полежай та інформацію начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Купріянової Н. Б. виконавчий комітет Знам`янської міської ради відмічає, що в цілому осінньо-зимовий період роботи господарського комплексу міста пройшов організовано і злагоджено, без суттєвих порушень у функціонуванні мереж водо-, газо- і електропостачання. Системи життєзабезпечення населення працювали у штатному режимі. Під час опалювального сезону 2015/2016 року звернень щодо відсутності водопостачання внаслідок перемерзання трубопроводів водопостачання не надходило.

На підставі доповідей про підсумки роботи господарського комплексу міста в осінньо-зимовий період 2015/2016 року та підготовку його до стабільного функціонування в осінньо-зимовий період 2016/2017, виконавчий комітет міської ради випішив затвердити план заходів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 року.

На виконання законів «Про захист населення від впливу іонізуючих випромінювань», «Про поводження з радіоактивними відходами», розпорядження голови облдержадміністрації від 19 травня 2016 року №215-р «Про проведення шостої державної інвентаризації радіоактивних відходів», відповідно до Порядку проведення державної інвентаризації радіоактивних відходів, затвердженого наказом Держатомрегулювання України від 22 лютого 2003 року №27, виконавчий комітет міської ради вирішив утворити міську інвентаризаційну комісію з питань проведення шостої державної інвентаризації радіоактивних відходів.

З метою поліпшення благоустрою міста та надання більш естетичного вигляду скверу біля Знам’янської загальноосвітньої спеціальної школи – інтернату I-III ступенів по вулиці Віктора Голого, виконавчий комітет міської ради Надав дозвіл на встановлення декоративних витворів – кованих фігур ( лавка кована – 1 штука, горішок лісовий – 1 штука ), за власні кошти, мешканцям міста Знам’янка ***** та ****, на алеї скверу біля Знам’янської загальноосвітньої спеціальної школи – інтернату I-III ступенів по вул. Віктора Голого.

"ВК" у PDF