Новгородківський район
Влада / Суспільство

Вітали медиків Новгородківщини

Вітали медиків Новгородківщини
Своє професійне свято люди, які присвятили себе благородній справі – турботі про життя і здоров’я інших, завжди відзначають урочисто і святково. 17 червня нагоди Дня медичного працівника в районному будинку культури відбулися урочистості та концертна програма.
Представників найгуманнішої професії прийшли привітати голова районної ради Олександр Горбенко та заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Акусок. Вони висловили медикам району слова вдячності за нелегке служіння громаді Новгородківщини та вручили нагороди. Почесні грамоти з рук посадовців за сумлінну і добросовісну працю на ниві охорони здоров’я та з нагоди професійного свята отримали: лікар-педіатр районного центру первинної медико-санітарної допомоги Валентина Бабичевська та лікар-стоматолог центральної районної лікарні Андрій Фурс. Грамотами райдержадміністрації та районної ради нагороджено – медичну сестру приймального відділення ЦРЛ Тетяну Велику, головну медичну сестру Новгородківської лікарської амбулаторії ЦПМСД Тетяну Грибанову, старшу медичну сестру поліклініки Світлану Олійник та лікаря акушер-гінеколога ЦРЛ Сергія Самойленка.

З вітальними словами до присутніх звернулися головний лікар центральної районної лікарні Олексій Нестройний, головний лікар районного центру первинної медико-санітарної допомоги Наталія Жук та голова профкому медичних працівників ЦРЛ Наталія Хмельницька. Побажавши своїм колегам міцного здоров’я, щастя та благополуччя, вони вручили грамоти кращим працівникам закладів охорони здоров’я району.

Вітали медиків Новгородківщини

Привітати медиків зі святом прийшла і представник народного депутата України Олеся Довгого в районі Ніна Хильченко. Крім теплих вітальних слів на адресу медичних працівників та побажань їм добра, миру і всіх людських благ, вона передала від Олеся Станіславовича для центральної районної лікарні штативи для крапельниць.

Завершилось свято концертом, в якому взяли участь працівники та аматори районного будинку культури, вихованці будинку дитячої та юнацької творчості та медичні працівники. Цього дня для медиків району прозвучало багато добрих слів, вітань, дарувалися квіти і пісні.

Вітали медиків Новгородківщини

"ВК" у PDF