Знам’янський район
Влада / Суспільство

Вітання з ювілеєм приймав Микола Павлович Кірій

Вітання з ювілеєм приймав Микола Павлович Кірій
У червні цього року відзначив свій ювілей Микола Павлович Кірій, трудова діяльність якого на керівній роботі на посаді начальника управління газового господарства в Знам’янці та Знам’янському районі складає 16 років.
Упродовж 16 років роботи Микола Павлович перетворив управління газового господарства з відсталого на одне з кращих в області, колектив став передовим серед всіх газових господарств Кіровоградщини. З року в рік він виконував і перевиконував планові показники в роботі.

За час його роботи на посаді начальника газового господарства було прийнято в експлуатацію вуличні та розводящі газопроводи, газифіковані житлові масиви – Михайла Грушевського (Жовтневий), Чайковського, В.Голого (Фрунзе), Привокзальний та всі вулиці міста.

Були переведені на природний газ центральна котельня міста, котельня заводу «Пуансон», сир заводу, хлібозаводу, заводу «Акустика», локомотивного депо, консервного заводу.

За досягнуті високі показники в роботі колектив був нагороджений перехідним прапором області, грамотами та грошовими винагородами.

Микола Павлович з великою повагою відносився до колег по роботі і сьогодні тримає із ними зв’язки, по можливості підтримує своїм мудрим словом, порадою.

Тому не дивно, що в цей радісний для ювіляра день привітати його з 80-ти річчям завітали поважні гості, а саме: міський голова Філіпенко Сергій Іванович, голова Знам’янської міської організації ветеранів України Бабійчук Ганна Олексіївна та голова клубу «Діалог» Василашко Михайло Іванович.

Вітання з ювілеєм приймав Микола Павлович Кірій

Ювіляру було вручено подарунок, квіти та сказано багато теплих слів.

Нехай людська шана буде подякою за Вашу плідну працю, чуйність, уміння творити добро для людей. Здоров’я Вам сімейного благополуччя, мирного неба та родинного затишку.

"ВК" у PDF