Знам’янський район
Влада / Суспільство

Відкриття дитячих таборів

Відкриття дитячих таборів
7 червня на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбулось урочисте відкриття табору з денним перебуванням дітей «Фестивальний».
Саме тут вихованці закладу зможуть гарно та корисно провести час, розважитися з друзями, позмагатися у різних видах спорту, помалювати та помандрувати видатними місцями рідного краю. Цього року табір «Фестивальний» люб’язно відчинив двері для 135 дітей. Усі діти були поділені на 4 загони: «Усмішка», «Промінчики», «Капітошки» та «Братва». Учні кожного загону отримали краватки відповідних кольорів.

Робота табору розпочалась з урочистого виносу державного прапору України та прапору табору «Фестивальний». На свято відкриття табірної зміни завітав головний спеціаліст відділу освіти В. Мурга, який привітав всіх присутніх дітлахів з початком літа та табірної зміни у відпочинковому таборі «Фестивальний». Також, зі словами привітання виступив директор Центру дитячої та юнацької творчості Г. Подвиженко та начальник табору О. Фрайнд

Відкриття дитячих таборів

Під час церемонії відкриття табору відпочинку кожен загін підготував та презентував свої таланти. Лунали чарівні пісні та запальні танці, проникливі вірші та веселі гуморески. В залі панувала весела та бадьора атмосфера.
Приємним подарунком для всіх дітей табору стали подарунки для активного відпочинку від міської влади.

І.Слєпєнькова, методист


"ВК" у PDF