Знам’янський район
Влада

У Знам’янці готуються до огляду-конкурсу

У Знам’янці готуються до огляду-конкурсу
Міський голова Сергій Іванович Філіпенко провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого виносилось дванадцять питань, одинадцять з яких були затверджені з доповненням.
Розглянувши питання щодо затвердження норм грошових витрат на проведення спортивних змагань, навчально-тренувальних зборів виконавчий комітет збільшив норму грошових витрат ( на харчування спортсменів) до 40 грн.

Розглянувши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини виконавчим комітетом Знам’янської міської ради прийнято рішення про надання дозволу на дарування земельної ділянки та житлового будинку, право користування яким належить малолітній дитині.

Прийнято рішення про внесення зміни до складу комісії з організації та проведення міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", затвердженого рішенням виконавчого комітету від 26.02.2016 року № 62, а саме: включено до складу комісії начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Н.Купріянову та головного спеціаліста з питань екології та благоустрою сектору з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради В.Безая.

Розширено перелік робіт, які переможці зазначеного міського огляду-конкурсу, в разі наявних фінансових можливостей міського бюджету, зможуть отримати.

Так, у номінації «Кращий багатоповерховий будинок» і «Краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» вони будуть нагороджені сертифікатом на виконання робіт по капітальному ремонту будинку, благоустрою прибудинкової території для житлових будинків комунальної форми власності чи житлово-будівельних кооперативів, поточному ремонту тротуарів внутрішньо дворової території.

У номінації «Краща вулиця» - сертифікатом на виконання робіт по капітальному ремонту освітлення або поточному (капітальному) ремонту дорожнього покриття чи тротуарів. Визначення виду робіт буде здійснено на вибір переможців та призерів.

Виконавчим комітетом погоджено Положення про відділи, управління, служби Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF