Олександрівський район
Влада / Суспільство

Громадою дітям

Громадою дітям
4 червня біля міського Будинку культури, відбулося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика. Майданчик – справжнє дитяче містечко, з гіркою, гойдалками, грибочком з піском, волейбольним полем, за два тижні було облаштовано за ініціативи депутата районної ради Валентини Гирич та самих батьків, мешканців мікрорайону.
Громадою дітям
На відкритті Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний та Валентина Гирич подякували всім за створення чудової зони відпочинку для малечі, особливо батькам – Ігорю і Олені Гетьманам, Андрію і Діані Гририч, Андрію та Анні Решетняк, Ігорю та Віті Шестаковим, Віталію та Вікторії Годованик, Віктору та Олені Лакатош, братам Олександру та Андрію Атамась, Володимиру Вихристу, Наталії Шинкаренко, Вікторії Малохатько, Анні Хапокниш.

Допомогу матеріалами для створення майданчика надали Юрій Рябко, Олександр Іщенко, Олена Чипіга, Сергій Костенко, Анатолій Гутін та Бірчанський сільський голова Михайло Сергієнко.

Громадою дітям

Організатори свята підготували чудову ігрову програму для дітлахів з казковими героями, конкурсами та розвагами. А спонсори свята Артем Чебану, Валерій Дєдов та Олександр Закревський потурбувалися про подарунки для малечі.

Громадою дітям

До самого вечора, у супроводі музики, вирували на новому майданчику. Ось так, спілими зусиллями, громада турбується про змістовний відпочинок для дітей.

"ВК" у PDF