Онуфріївський район
Влада / Суспільство

В Онуфріївці готуються до Дня Конституції

В Онуфріївці готуються до Дня Конституції
2 червня поточного року відбулось засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення урочистостей з відзначення 20 річниці Конституції України.
Під час засідання оргкомітету, яке провів перший заступник голови райдержадміністрації Дуднік І.В., було обговорено робочий план та сценарій районних урочистостей, присвячених Дню Конституції України, які відбудуться 24 червня о 14.00 в приміщення районного Будинку культури.

Так, відповідно до Указу Президента України від 15 березня 2016 року №94/2016 «Про відзначення 20-ї річниці Конституції України», враховуючи її важливе значення у справі розбудови суверенної, демократичної, правової держави в райдержадміністрації прийнято розпорядження та затверджено перелік заходів.

Учасники засідання розглянули організаційні питання та внесли ряд уточнень і пропозицій, які будуть враховані у підготовці заходів. Також серед запланованих заходів – святковий концерт, тематичні виставки в бібліотеках та заходи в населених пунктах району.

Основна мета заходів – виховання шанобливого ставлення до Основного Закону країни, її державних символів, поняття про виконання та дотримання конституційних прав та обов'язків.

Керівництво району запрошує громадськість району долучитися до проведення зазначених заходів.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF