Онуфріївський район
Влада / Суспільство

«Ми діти твої, Україно!»

«Ми діти твої, Україно!»
1 червня для дітей району в селищі Онуфріївка проведено святково – розважальна програма «Ми діти твої, Україно!».
Святково оформлений зал районного будинку культури чекав на дітей о 10 годині ранку. Працівники культури цікаво та весело провели святково – розважальну програму. На кінець програми кожна дитина отримала морозиво.

«Ми діти твої, Україно!»

Зі словами привітань виступила директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді В.Фірсова, яка наголосила, що діти – це наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості – подбати по всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні. В.Фірсова побажала всім дітям рости здоровими, добрими, талановитими і щоб завжди радували своїми успіхами.

Районний центр дитячо – юнацької творчості провели флешмоб «Ми діти України», боді – арт «Український смайлик», малюнок на асфальті «Країна дитинства», майстер класи : «Здраствуй, літо», лялька – метанка «Бажанка» та ігрові станції «Спортивна», «Шахи та шахмати».

Служба в справах дітей районної державної адміністрації в особі начальника Залюбовської О.А. та директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Фірсової В.Б. відвідали приватний дитячий будинок «Жива Перлина» з привітаннями та врученням солодощів.

За ініціативою районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та служби в справах дітей райдержадміністрації була проведена благодійна акція для дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та для дітей із функціональними обмеженнями до 8 років.

"ВК" у PDF