---
Влада / Суспільство

Діти Кіровоградщини приймали вітання зі святом

Діти Кіровоградщини приймали вітання зі святом
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, який відзначається 1 червня, в обласному центрі відбулася низка святкових заходів. Для юних жителів Кіровоградщини проводені майстер-класи народних умільців, конкурси малюнків на асфальті, різноманітні дитячі ігри та вітальні виступи мистецьких колективів.
В урочистий частині головного святкового заходу, який вже традиційно відбувся в обласній філармонії, взяв участь голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

Діти Кіровоградщини приймали вітання зі святом

Учасників свята – дітей, які приїхали з районів та міст області, біля філармонії урочистими мелодіями зустрів духовий оркестр «Зміна» ОЦДЮТ. До концертного залу були запрошені вихованці дитячих будинків сімейного типу з усієї Кіровоградщини, діти, які перебувають в благодійних центрах та в центрі соціально-психологічної реабілітації, учні шкіл-інтернатів, діти учасників АТО, а також переможці Всеукраїнських конкурсів науково-дослідницьких робіт та Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

Вітаючи юних жителів Кіровоградщини зі святом, голова облдержадміністрації відзначив, що дуже приємно бачити їх сьогодні усміхненими і в хорошому настрої, адже, власне, для того дорослі і працюють, щоб діти були щасливими.

Діти Кіровоградщини приймали вітання зі святом

– Поспішаючи до вас на зустріч, я бачив, що на наших вулицях, в парках відбувається дуже багато заходів, де можна переконатися, що ви надзвичайно талановиті і дружні: умієте і гарно малювати, і вироби різні робити. Це може бути прикладом для дорослих як жити мирно і створювати нове, – зазначив Сергій Кузьменко. – Дорослі несуть велику відповідальність за те, яким буде наше майбутнє. Усе те, що ми сьогодні вкладаємо в наших дітей, буде служити нам у подальшому.

Діти Кіровоградщини приймали вітання зі святом

Усім дітям Кіровоградщини очільник області побажав здоров'я, успіхів та хорошого літнього відпочинку, а також подякував їхнім батькам та наставникам за повсякденну роботу без вихідних і відпусток:

– Бажаю вам, шановні дорослі, натхнення та величезної енергії у найважливішій справі – вихованні підростаючого покоління.
Сергій Кузьменко разом із першим заступником голови облради Юрієм Гугленком та Кіровоградським міським головою Андрієм Райковичем вручив сертифікати на грошові премії учням, які вибороли призові місця на Всеукраїнських інтелектуальних змаганнях, переможцям Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, а також переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Вихованців дитячих будинків сімейного типу нагородили путівками на відпочинок в українському державному центрі “Молода гвардія”. Запрошені на свято діти з дитбудинків та шкіл-інтернатів отримали від представників влади солодкі подарунки – великі кошики з цукерками та фруктами.

Діти Кіровоградщини приймали вітання зі святом

"ВК" у PDF