Онуфріївський район
Влада

Розширене засідання колегії РДА відбулося в Онуфріївці

Розширене засідання колегії РДА відбулося в Онуфріївці
30 травня 2016 року під керівництвом голови райдержадміністрації Самородченка С.М., за участі голови районної ради Уткіної Т.І. відбулось розширене засідання колегії районної державної адміністрації.
У засіданні колегії взяли участь члени колегії, перший заступник голови районної державної адміністрації Дуднік І.В., керівники та окремі працівники структурних підрозділів районної державної адміністрації та районної ради, сільські та селищні голови.

Розширене засідання колегії РДА відбулося в Онуфріївці

На початку колегії голова райдержадміністрації Самородченко С.М. подякував сільським та селищним головам за надану допомогу в підготовці до відкриття пришкільних таборів. Цього року одразу по завершенню навчального процесу свої двері для юних відпочивальників відкриють 13 пришкільних таборів у всіх школах району. Пришкільні табори працюватимуть з 30 травня по 13 червня поточного року.

На порядку денному засідання колегії розглядалось три питання:

1.Про підготовку агропромислового комплексу району до жнив 2016 року - інформувала начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Зозуля О.В..

2.Про підведення підсумків проходження опалювального сезону 2015 - 2016 років та завдання по підготовці господарського комплексу до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років- інформував начальник відділу містобудування, архітектури,ЖКХ та будівництва районної державної адміністрації Явтушенко М.І..

3.Про стан виконавської дисципліни, організацію виконання завдань, визначених актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядженнями і дорученнями голів обласної та районної державних адміністрацій за І квартал 2016 року-інформувала головний спеціаліст сектору контролю апарату райдержадміністрації Пінчук В.О..

Також було заслухано питання підвищення рівня заробітної плати на підприємствах агропромислового комплексу району.

Перший заступник голови райдержадміністрації Дуднік І.В. представив на розгляд присутніх інфографіку про розмір середньомісячної заробітної плати сільськогосподарських підприємств району, розмір земельних ділянок яких більше 500 га, в порівняні з валовим прибутком та виробничою рентабельністю за 2015 рік. Він наголосив на необхідності підняття рівня середньомісячної заробітної плати, орієнтуючи керівників сільгосппідприємств на її розмір до 4000,00грн. .

Про застосування пестицидів і агрохімікатів для захисту рослин від шкідників, хвороб та бур’янів сільськогосподарських та фермерських господарствах району та особливості їх застосування доповів головний спеціаліст, державний фітосанітарний інспектор відділу моніторингу управління фітосанітарного контролю Кіровоградської фіто санітарної інспекції Мамон О.О..

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії прийняли відповідні рішення з кожного із винесених на порядок денний засідання питань.

"ВК" у PDF