Новгородківський район
Влада

Засідання колегії районної державної адміністрації

Засідання колегії районної державної адміністрації
25 травня 2016 року голова районної державної адміністрації Андрій Кочерга провів засідання колегії районної державної адміністрації.
У роботі колегії взяли участь голова районної ради Олександр Горбенко, керівники структурних підрозділів РДА, територіальних органів міністерств і відомств України, представник ЗМІ.

Засідання колегії районної державної адміністрації

На порядок денний засідання колегії виносилося чотири питання.
Про підсумки соціально-економічного розвитку району та виконання бюджету району у січні-березні 2016 року доповів головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Микола Прозоров.

Про стан кадрової роботи та функціонування системи "Картка" єдиної державної комп’ютерної системи "Кадри" в апараті та структурних підрозділах районної державної адміністрації поінформувала керівник апарату райдержадміністрації Валентина Орлова.

Про стан виконавської дисципліни та організації виконання актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, розпоряджень і доручень голови обласної державної адміністрації в апараті та структурних підрозділах районної державної адміністрації за I квартал 2016 року звітувала начальник загального відділу апарату райдержадміністрації Інна Орел.

Про розвиток архівної справи у Новгородківському районі ознайомила присутніх начальник архівної справи в Новгородківському районі Яніна Хильченко.

За розглядом питань колегії прийнято відповідні рішення.

"ВК" у PDF