---
Влада

В області на підтримку малого та середнього бізнесу у 2016 році передбачено 550 тис. грн

В області на підтримку малого та середнього бізнесу у 2016 році передбачено 550 тис. грн
Це кошти, що відповідно до регіональної програми розвитку малого та середнього підприємництва у Кіровоградській області на 2016-2018 роки, передбачені в обласному бюджеті.
Про це під час апаратної наради повідомив заступник голови облдержадміністрації Андрій Коломійцев.

– Фінансова підтримка суб’єктам малого та середнього підприємництва, у тому числі, з числа учасників антитерористичної операції, надається для впровадження бізнес-проектів, що відповідають пріоритетним напрямкам регіонального розвитку, що, зокрема, визначені стратегією розвитку Кіровоградської області на період до 2020 року, – зазначив Андрій Коломійцев.

За словами посадовця, зазначена фінансова допомога суб’єктам підприємництва надаватиметься на конкурсних засадах, на умовах співфінансування з місцевих бюджетів через регіональний фонд підтримки підприємництва в області. Оголошення про проведення конкурсу бізнес-проектів розміщено на веб-сайтах обласної державної адміністрації, департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА, а інформацію про проведення конкурсу буде розміщено у найближчому номері обласної газети "Народне слово".

Перший заступник голови облдержадміністрації також звернувся до керівників територій з проханням провести серед суб’єктів середнього та малого бізнесу відповідну роботу стосовно можливості отримання ними фінансової допомоги на реалізацію зазначених проектів. Також Андрій Коломійцев вказав на необхідності передбачити у місцевих бюджетах співфінансування проектів, а також забезпечити взаємодію з регіональним фондом підтримки підприємництва стосовно надання малому та середньому бізнесу відповідної допомоги.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF