Онуфріївський район
Влада

В Онуфріївці готуються до відзначення державних свят червня

В Онуфріївці готуються до відзначення державних свят червня
24 травня 2016 року голова районної державної адміністрації Самородченко С.М. за участі голови районної ради Уткіної Т.І. керівників структурних підрозділів райдержадміністрації провів засідання організаційного комітету з відзначення в районі Міжнародного дня захисту дітей, 20 річниці Конституції України, Дня медичного працівника, Дня молоді.
В ході наради було обговорено робочий план та сценарій урочистих зборів, присвячених Дню Конституції України, які відбудуться 24 червня о 14.00 годині в приміщення районного будинку культури, розважальних заходів до Дня молоді, які

1 червня о 10:00, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, відбудеться святково-розважальна програма для дітей в районному будинку культури.

Об 11:00, в продовження свята, відбудеться ігрова програма, яку проводитиме районний центр дитячої та юнацької творчості. Також в цей день РЦ СССДМ буде проведено благодійну акцію з врученням солодощів, наборів канцтоварів дітям із сімей які опинилися в складних життєвих обставинах та для дітей інвалідів.

Керівництво району запрошує залучитися громадськість до проведення запланованих заходів.

"ВК" у PDF