Новгородківський район
Влада

Підготовка до проведення літнього оздоровлення та відпочинку школярів Новгородківського району

19 травня 2016 року в залі засідань відбулась семінар-нарада щодо організації проведення літнього оздоровлення та відпочинку школярів району. На семінар були запрошені керівники пришкільних літніх таборів з денним перебування дітей та відповідальні за організацію харчування.
У нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Тетяна Акусок, начальник відділу освіти райдержадміністрації Лідія Остапчук, виконуюча обов’язки начальника управління Держпродспоживслужби у районі Наталія Краснюк, начальник районного РС УДСНС України у Кіровоградській області Роман Малюта, головний лікар районного центру первинної медико – санітарної допомоги Новгородківської районної ради Наталія Жук,головний лікар центральної районної лікарні Олексій Нестройний, начальник відділу культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації Лілія Бойко,начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Сергій Беркута, головний спеціаліст районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Сегеда.

В ході проведення семінару акцентовано увагу присутніх на дотриманні норм харчування в пришкільних таборах відпочинку, безпеку життєдіяльності та змістовної організації виховної роботи.

Протягом літнього періоду 2016 року на території району будуть функціонувати 14 пришкільних майданчиків, які охоплять близько 1120 дітей, що буде складати 85 % від загальної кількості учнів в районі. Особливу увагу буде звернено на дітей пільгових категорій, які стовідсотково будуть зараховані до оздоровчих таборів.

"ВК" у PDF