Знам’янський район
Влада / Суспільство

Робоча зустріч з координатором Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

На території Казарнянської сільської ради в рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду — ІІІ» (Проект МРГ-ІІІ) продовжуються заходи з реалізації спільної громадської ініціативи щодо здійснення ремонтних робіт по фельдшерсько-акушерському пункту.
20 травня 2016 року відбулася робоча зустріч представників районної державної адміністрації, районної ради, Казарнянської сільської ради, голови громадської організації «Феона» Н.Білоус з координатором Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» у Кіровоградській області Т.Головченко з питання підготовки мікропроектної пропозиції громадської організації «Феона» — «Поліпшення медичних послуг в ФАП в с.Казарня Знам’янського р-ну Кіровоградської обл. Капітальний ремонт будівлі». Як зазначила Т.Головченко, на даний час підготовлена в повному об’ємі проектно-кошторисна документація по мікропроекту та її експертиза, громадською організацією, за підтримки сільської ради, вжиті організаційні заходи відповідно до плану підготовки пропозиції.

Об’єднані спільною метою подальшого розвитку громади с.Казарня, громадська організація «Феона», місцеві жителі, за підтримки Проекту МРГ-ІІІ, стали активними партнерами з органами місцевого самоврядування, виконавчої влади задля вирішення спільної проблеми та забезпечено спів фінансування коштів зазначеного мікропроекту з сільського, обласного та районного бюджетів.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF