Олександрівський район
Влада / Суспільство

Курс на підвищення якості надання соціальних послуг

Курс на підвищення якості надання соціальних послуг
У ці дні, в рамках моніторингових візитів, на Кіровоградщині перебувають представники Державної служби зайнятості (Центрального апарату), які вивчають діяльність центрів зайнятості в плані впровадження нового Регламенту роботи щодо задоволення потреб клієнтів.
Заступник Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Наталія Зінкевич, начальник управління профорієнтації та профнавчання ДСЗ (ЦА) Інна Бондіні, заступник начальника управління – начальник відділу організації надання соціальних послуг ДСЗ (ЦА) Валентина Плачинда відвідали Олександрівський районний центр зайнятості.

У ході робочої зустрічі представники Державної служби зайнятості (Центрального апарату) ознайомилися з роботою центрів зайнятості за новим Регламентом, який спрямований на підвищення рівня працевлаштування безробітних та забезпечення роботодавців необхідними кадрами. Особлива увага приділялася питанню використання нових підходів укомплектування вакансій роботодавцеві та підбору підходящої роботи безробітним громадянам, обслуговування клієнтів ДСЗ шляхом впровадження перехресного стажування фахівців безпосередньо на робочих місцях.

Йшлося й про організацію якісного інформаційного обслуговування відвідувачів, проведення результативних групових заходів для різних категорій населення, роботу особистих консультантів з працевлаштування та із взаємодії з роботодавцями, ін.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF