Знам’янський район
Влада

500 дітей пільгових категорій планують оздоровити влітку в Знам’янському районі

500 дітей пільгових категорій планують оздоровити влітку в Знам’янському  районі
18 травня перший заступник міського голови В.Загородня провела робочу нараду з питань організації відпочинку та оздоровлення дітей в літній період 2016 року.
На нараді були присутні: начальник відділу молоді та спорту Р.А.Ладожинська, головний спеціаліст відділу молоді та спорту А.О.Сугарей, начальник відділу освіти Л.А.Грекова, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби у Знам’янському районі С.В.Манько, директор ЦДЮДТ Г.І.Подвиженко.

Головний спеціаліст відділу молоді та спорту А.О.Сугарей, посилаючись на розпорядження голови облдержадміністрації та рішення Виконавчого комітету Знам’янської міської ради №144 від 12 травня 2016 року, розповів присутнім про необхідність проведення організаційних заходів щодо проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку.

Л.А.Грекова доповіла, що у місті, з шостого червня, готові приступити до роботи 5 таборів відпочинку які розташовані на базі навчальних закладів та у ЦДЮДТ. В першу чергу до них буде залучено (за рахунок міського бюджету) дітей таких категорій, що потребують особливої уваги: дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з прийомних, багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей переміщених осіб з території АР Крим та зони проведення АТО, дітей, батьки яких проходять службу в зоні проведення АТО, талановитих і обдарованих дітей (з числа відмінників навчання, переможців, лауреатів та дипломатів олімпіад, творчих конкурсів, оглядів, спортивних змагань не нижче міського рівня (1-3 особисте або командне місце) та мають дипломи чи грамоти І-ІІІ ступенів, лідерів та активістів дитячих громадських організацій, зареєстрованих на території м.Знам’янки, дітей, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, дітей, які стоять на диспансерному обліку в закладах охорони здоров’я, дітей з функціонально-неспроможних та неблагополучних сімей, які стоять на обліку у службі у справах дітей.

500 дітей пільгових категорій планують оздоровити влітку в Знам’янському  районі

Діти, які не підпадають під ці категорії, можуть відпочити в цих таборах за рахунок батьківських коштів.

Під час роботи таборів з денним перебуванням дітей планується оздоровити 500 категорійних дітей.

Зараз іде підготовча робота стосовно дотримання в міських таборах санітарно-гігієнічних умов та протиепідемічних заходів. Керівники працюють над тим, щоб забезпечити безпечне перебування дітей у міських таборах з денним перебуванням дітей та посилити персональну відповідальність керівників і працівників зазначених закладів за дотримання протипожежних правил. Проводиться велика робота для того, щоб відпочинок дітей був насиченим та цікавим.

Відділом молоді та спорту формується база категорійних дітей для оздоровлення та відпочинку в стаціонарних оздоровчих закладах області та за її межами.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF