Онуфріївський район
Влада

В Онуфріївському районі готуються до літнього оздоровлення дітей та нового опалювального сезону

В Онуфріївському районі готуються до літнього оздоровлення дітей та нового опалювального сезону
16 травня під керівництвом голови райдержадміністрації Самородченка С.М., за участі голови районної ради Уткіної Т.І., відбулась апаратна нарада. В її роботі взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій та органів місцевого самоврядування.
В Онуфріївському районі готуються до літнього оздоровлення дітей та нового опалювального сезону

На початку апаратної наради голова райдержадміністрації Самородченко С. М. вручив начальнику відділу ДРВ апарату райдержадміністрації Єрмакову О.М. Подяку Центральної Виборчої Комісії, за сумлінне виконання своїх обов’язків, сприяння ЦВК у здійсненні нею передбачених законодавством України повноважень.

В Онуфріївському районі готуються до літнього оздоровлення дітей та нового опалювального сезону

На порядок денний апаратної наради були винесені питання:
- підготовки в районі до проведення оздоровлення дітей влітку 2016 року та проведення в загальноосвітніх закладах району свята Останнього Дзвоника;
- підготовки до опалювального сезону 2016-2017 років;
- проблем демобілізованих учасників АТО, та шляхи їх вирішення.

Про хід підготовки в районі до проведення оздоровчої кампанії влітку 2016 року доповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Самородченко О.Г.. Так з 30 травня по 13 червня на території району буде діяти 13 пришкільних таборів, в 12 таборах буде викладатись англійська мова, в 1-німецька. Діти будуть забезпечені якісним 2-х разовим харчуванням та екскурсіями. Свято Останнього Дзвоника в районі відбудеться 27-28 травня о 8.30 ранку.

Про підготовку до опалювального сезону 2016-2017 років доповіли перший заступник голови райдержадміністрації Дуднік І.В. та начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ райдержадміністрації Явтушенко М.І.

Про проблеми демобілізованих учасників АТО та шляхи їх вирішення доповіла начальник РЦ СССДМ Фірсова В.Б.. Так, станом на 16 травня 2016 року, в районі проживає 143 демобілізованих учасника АТО. За результатами моніторингу щодо потреб демобілізованих учасників АТО: 31 демобілізований потребує житло, потребують працевлаштування 49 осіб, 45 осіб поставлено на облік в РЦЗ, 20- на сьогоднішній день працевлаштовані- 20 осіб. Вирішуються питання отримання статусу учасника бойових дій та отримання земельної ділянки.

Про участь збірних команд району в обласних змаганнях 14 травня 2016 року доповів голова районної ФСТ «Колос» Винник Г.С. . У фінальному поєдинку зустрілися команди «Чайка» с. Успенка та «Колос» сел.. Павлиш, з мінімальною перевагою- 1:0, перемогла команда «Колос», якій і вручено перехідний кубок: «Приз героя дзоту №11 м. Севастополя Олексія Калюжного», нашого земляка, уродженця с. Байдакове. Також, від імені райдержадміністрації та районної ради, команди-фіналісти отримали грошову премію.

З винесених на обговорення питань прийняті відповідні колегіальні рішення, головою райдержадміністрації дано протокольні доручення та скоординовано роботу відповідних служб району.

"ВК" у PDF