---
Влада / Суспільство

Кожен громадянин України може розраховувати на державну підтримку у розрахунках за спожиті енергоносії - Сергій Кузьменко

Кожен громадянин України може розраховувати на державну підтримку у розрахунках за спожиті енергоносії - Сергій Кузьменко
Уряд України продовжує практику субсидіювання громадян, які не взмозі самотужки оплатити рахунки за спожитий природний газ. Про це сьогодні під час апаратної наради говорив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко із посиланням на Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.
- Прем’єр-міністр України наголошує, що із запровадженням єдиної ціни на газ, Уряд перегортає сторінку безконтрольного перетікання мільярдів гривень у корупційні схеми, у схеми, через які підтримувалися не ті, хто дійсно цього потребує, а ті платники, які й так мали можливість використовувати різні тарифи на ринку газу, - зазначив Сергій Кузьменко.

- Кожен громадянин України може розраховувати на державну підтримку у розрахунках за спожиті енергоносії, - наголосив далі голова ОДА. Відтак він дав доручення відповідним органам соцзахисту продовжувати активну роботу із нарахування та призначення субсидій.

- Передбачені кошти в державному бюджеті на субсидії, збільшуватимуться, враховуючи ціни на газ. Держава компенсує різницю кожному громадянину. Хто взмозі оплатити свої рахунки – платитиме за себе сам. Але бідні не повинні платити за багатих – це правило працює в усьому світі, - підкреслив насамкінець Сергій Кузьменко.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF