Знам’янський район
Влада

Нарада з сільськими головами Знам’янського району

Нарада з сільськими головами Знам’янського району
О.Лукашов провів нараду із сільськими головами району, під час якої були розглянуті питання щодо основних аспектів соціально-економічного розвитку територій.
Голова районної державної адміністрації порушив перед керівниками органів місцевого самоврядування питання щодо проведення в районі призову на строкову військову службу громадян України у травні-червні 2016 року, організації служби за контрактом, підготовки до проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2016 року. Важливим на нараді було й питання соціального захисту учасників антитерористичної операції та членів їх сімей.

Нарада з сільськими головами Знам’янського району

На завершення, Олександр Сергійович наголосив сільським головам району на налагодження зв’язків для покращення співпраці усіх гілок виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з метою забезпечення сталого розвитку територій.

За результатами обговорення голова районної державної адміністрації О.Лукашов дав доручення вжити комплекс заходів щодо недопущення негативної динаміки показників соціально-економічного розвитку району у 2016 році.

"ВК" у PDF