---
Влада

Сергій Кузьменко: Військовослужбовці мають відчути реальну підтримку на місцях

Сергій Кузьменко: Військовослужбовці мають відчути реальну підтримку на місцях
Під час апаратної наради голова облдержадміністрації вкотре підняв питання щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції.
Зокрема, очільник області нагадав учасникам наради, що Президент України підписав Закон України про внесення змін щодо соціального захисту резервістів та членів їхніх родин, які постраждали внаслідок антитерористичної операції.

Відповідно до цих змін, учасники антитерористичної операції та резервісти прирівняні до категорії, яка перебувала на військовій службі.

Враховуючи вищезазначене, Сергій Кузьменко доручив керівникам відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації провести серед відповідних категорій населення роз’яснювальну роботу, аби вони були поінформовані про те, які їм передбачені пільги від держави, і які відбулися зміни у цьому напрямку на законодавчому рівні.

Окрім того, голова облдержадміністрації вкотре наголосив перед керівниками територій, що вони зобов’язані зробити все від них залежне, аби кожен учасник антетерористичної операції, який повертається додому, в обов’язковому порядку отримав належну йому земельну ділянку.

"ВК" у PDF